Inspiration

För snart ett år sedan var jag på en inspirationsföreläsning med Annelie Pompe. Det jag tog med mig därifrån var att stå vid mitt ord gentemot mig själv. Det handlar om att ha tillit till sig själv och sina egna beslut. Jag ska kunna lita på mig själv.

En annan lärdom var att träna på det man vill bli bra på och så målspecifikt som möjligt. Innan Pompe besteg Mount Everest så tränade hon t ex på att springa i kyla med snöbollar i händerna. Detta för att lära sig hantera utmattning och kyla. Vänja kroppen vid det den skulle utsätta sig för.

Det är den här inspon jag plockar fram när jag svajar och inte tycker att det är alltför lajbans att transportlöpa hem när det är blött, mörkt och kallt. Jag har ett väldigt tydligt mål inför 2015 och det är att genomföra Engadin Swimrun den 11:e juni och om jag sviker mig själv nu, vad säger att jag inte gör detsamma när jag ska springa i höga berg och simma i iskalla alpsjöar i sommar?

Med det sagt påbörjar jag nu min transport hemåt.

PS. Jag glömde mina löparhandskar men jag antar att det härdar inför kalla simningar.

IMG_4975 IMG_4977

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s