Sova mitt på dagen

Jag har kommit fram till att jag numera kan titulera mig ”master of power naps”. Jag har alltid haft lätt att somna på kvällen men har haft väldigt svårt att komma till ro på dagtid oavsett om det är i soffan, sängen, på flyg, i bil, buss…you name it. Men något har hänt. Plötsligt kan jag somna på fem röda. En power nap i soffan en fredagkväll, en liten tupplur mitt på dagen på helgen eller innan middagen. Jag kan somna hur lätt som helst om jag får chansen.

Det som gör det lite extra bra är att det inte påverkar min nattsömn eller förmåga att somna på kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s