Run, nap, swim

Triathlon, swimrun, aquathlon i all ära men idag har jag testat superkombon run, nap, swim. Har hittat på konceptet alldeles själv och det är fritt fram att testa. 🙂

Transportlöpte (run) från Danderyds sjukhus igår och kände hur hjärtat tog ett litet glädjeskutt när jag insåg att jag sprang i dagsljus och på snöfria gator. 

Vid nattningsdags ville lillfia att jag skulle kramas och ligga i hennes säng och det finns inte mycket som slår att få krypa upp bredvid en varm och gosig unge och tröttheten svepte iväg mig (nap).Som tur var hade jag ställt klockan så efter 20 min bar det iväg till simhallen för mastersonsdag (swim). Mycket fjäril och bröstsim denna gång och jag fick fin feedback på min benspark i båda simsätten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s