Sten

Jag har hittat en ny kompis. Sten heter han och vi har träffats två måndagar i rad vid utegymmet nära jobbet. Han känns pålitlig och att han funnits där och väntat på mig två gånger ser jag som ett gott tecken på att han gillar mig lika mycket som jag gillar honom.

Vi har en öppen relation och jag misstänker att han träffar andra också, men det gör inte så mycket. Jag måste erkänna att jag brukar spela lite svårflörtad och springa förbi ibland utan att säga hej. Det är som att vi har en tyst överenskommelse och att vi båda vet att vi kommer att träffas igen.

Sten verkar uppskatta det mesta vi gör tillsammans. Skridskoutfall, draken, squats, utfall bakåt…ja, det mesta vi hittar på. Det är svårt att inte tycka om en sådan positiv inställning och jag hoppas att vi kommer fortsätta vara kompisar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s