Ingen TI, inget långpass

Ingen TI igår kväll och inget långpass idag. Igår hade jag någon sorts djup skrovlig hosta och var så trött efter att ha vallat påskkärringar att maken fick ta min plats på testa TI med simcoachen i Gubbängen. Det var han och ett gäng triathlontjejer, typ. Hursomhelst så var det ruggigt skönt för mig att få stanna hemma och slappa med tjejerna.  

Glad påsk

  Halva dagen idag har jag varit under isen med migrän. Fy f-n för huvudvärk och migrän. Försökte mota bort huvudvärken med kaffe, mat, vila, migränmedicin (receptfri och receptbelagd) tills jag gav upp och hängde med familjen ut på shopppingtur. Visade sig vara ett typiskt dåligt val och så fort vi kom hem var jag tvungen att lägga mig igen. Två timmar djup sömn senare var all migrän som bortblåst. Det går inte att beskriva lättnaden i att vakna efter ett migränanfall och känna sig hel och ny igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s