Attans negativa spiral

Har haft en mer eller mindre usel dag. Tror att det mesta kokar ner till den klassiska försommarhetsen/stressen där aktiviteter, träningstillfällen, skol- och dagisavslutningar och sommarfester avlöser varandra. Jag är splittrad i det hela för samtidigt som det är trevligt och mysigt så känns det som att andpauserna uteblir och att ekorrhjulet snurrar för snabbt. Då vill jag hoppa av. Typ gå under jorden ett tag tills det har lugnat ner sig.

Idag har det varit extra påtagligt och jag var så gott som okontaktbar när klockan ringde imorse. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött. Fast det gör jag ju egentligen visst. Jag har tränat hårt många dagar i rad och min vanliga vilodag föll bort eftersom jag cyklade till och från jobbet igår. Jag är helt enkelt trött och sliten.

Jag behöver med andra ord gå bums i säng redan nu. Innan klockan 21 och utan att ha masterssimmat. Så får det bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s