4/30 – en träningsform jag inte förstår mig på

 
Finns säkert en hel drös träningsformer som jag inte förstår på ett eller annat sätt. Kanske är det krångliga regler och/eller utföranden eller så passar de inte in i ramen för vad jag i dagsläget finner intressant. Samtidigt tänker jag att det jag inte förstår kan vara någon annans passion. 

Det finns de som inte förstår varför jag löptränar (för ”det är ju det tråkigaste man kan göra”) eller varför jag simmar i 10-gradigt öppet vatten (och ”plågar mig själv”).

Det jag däremot kan förstå, är passionen till en träningsform. Jag vet precis hur uppslukande det kan vara när en träningsform fångar ens intresse och jag tycker att det är fantastiskt att se hur någon går all in för en träningsform som jag kanske inte förstår. Det gör mig nyfiken och får mig att vidga mina vyer. Vem vet, en dag kanske mina intressen byts ut mot nya.

3 reaktioner på ”4/30 – en träningsform jag inte förstår mig på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s