7/30 – alltid i min träningsväska

Här önskar jag att jag kunde svara något spännande men i själva verket så är det något så torrt och tråkigt som ett hänglås. Det är den enda pryl som alltid ligger kvar i träningsväskan och således alltid är med mig. Andra prylar och kläder kommer och går beroende på säsong (och glöms titt som tätt).

Sanningen är att jag nog har lyckats glömma det mesta vilket har resulterat i att jag har behövt improvisera mer än en gång. När jag glömde sport-bh så skapade jag en högst improviserad variant av en buff och när jag glömde byxor hade jag tur och fick låna ett par av Sara. Sedan har pappershanddukar fått fungera i avsaknad av handduk ett antal gånger. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s