16/30 – drömträning

Drömträningen är träningen där allt funkar. Där jag känner mig stark och uthållig. Där träningen i sig ger mer energi än den tar. 

När jag får springa långpass och hittar det perfekta tempot och löpsteget som låter mig fortsätta precis så länge jag vill. När intervallerna rasslar förbi och jag överraskar mig själv med att springa starkare än vanligt och kanske starkare än känslan innan tillät mig att tro. 

När jag får springa och utforska nya platser. När jag får uppleva blandad natur och nya underlag. 

Det är drömträning.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s