26/30 – träning utomlands eller på resande fot

Löpning i Strömstad

Oavsett resmål så tar jag med löparskor och kläder efter väder. Brukar även försöka komma ihåg att packa ner gummiband för att kunna köra styrka på resande fot. Jag behöver få in träning även när jag är borta för att må bra och då får man ta till de medel man har. Finns det pool så brukar jag även försöka simma men ofta kan det vara lite bökigt eftersom poolerna sällan är anpassade för simning utan snarare är inriktade på plask och lek.

Styrka i Hamburg

Uteträning

Styrka på Teneriffa

Backintervaller på Teneriffa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s