Miniutmaning 


För att hitta motivation att träna kuperad och böljande stiglöpning så har jag satt upp ett litet delmål. Fram till Koster swimrun i början av oktober så ska jag utöver min vanliga löpträning avverka minst 20 varv på slingan där jag bor. Slingan är ca 2,5 km så det känns genomförbart men samtidigt utmanande eftersom det inte tillhör mina vanliga rundor.

Igår körde jag mitt andra pass på slingan och har nu avverkat totalt 5 varv. Utöver dessa 5 km så sprang jag 6 stycken 60 sekundersintervaller med 30 sekunder ståvila. Tryckte på i intervallerna som jag körde på flack mark, men i spåret. På så sätt fick jag träna på både fart och ökad koncentration för att ta mig över stenar och rötter. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s