13 timmar och 146 steg

Tretton timmar är rätt lång tid. Speciellt om man pratar om sömn. Efter att ha varit på en formidabelt trevlig matlagningskurs med Lovisa och 11 andra glada tjejer så vaknade jag med migrän igår. Det var en elak variant och trots medicin så var jag utslagen i totalt tretton timmar innan jag började komma tillbaka till livet.

När jag väl vaknade till så såg jag att jag och Sofia fått en plats i Rockman Swimrun 2016. Det känns pirrigt och läskigt och sjukt spännande. Det ser alltså ut som att vi återigen kommer att stå på startlinjen till ett lopp som promotar kalla simningar och runt 2500 höjdmeter varav en stigning sker via trapporna i Flørli som stoltserar med 4444 steg. Upp till himlen (igen).

  
För att känna efter hur många trappsteg vi snackar om gick jag de åtta våningar som vi har på jobbet och räknade antal steg. 146 steg… För att nå upp till toppen av Flørli behöver jag alltså ta trapporna upp till plan 8…få se nu…30 gånger. 30 gånger! Har svårt att greppa hur många gånger det är och hur lång tid det kommer att ta. Försöker lugna mig själv med att spiraltrapporna i ett instängt trapprum inte alls är samma sak som 4444 trappsteg i vacker natur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s