Långt fast lätt


Fortsätter lite på temat långt då jag igår gick upp i ottan för att springa långpass med Sofia. Runt Brunnsviken stod på schemat och det var säkert ett år sedan vi sprang där senast. För vi har sprungit rundan många gånger. Åt olika håll och med olika utgångspunkter. Det här medför att vi känner till rundan och dess lätta och mer utmanande partier. 

Jag minns de backar som brukar knocka mig och som jag bygger upp ångest inför och jag vet var varenda bensinmack som finns om magen skulle paja. Igår pajade inte magen och jag blev inte heller knockad. Jag sprang med lätthet i både kropp och sinne. Visst var jag lite trött när jag kom hem efter vår 18 km långa runda. Så trött att jag tog en liten powernap på soffan innan jag tog mig i kragen och bakade pepparkakor med barnen.

Eftersom Sofia och jag alltid tycks diskutera diverse bakverk under våra löppass så smaskade jag i mig stora mängder lussebullar under eftermiddagen. Och några pepparkakor. Det ska vara gott att leva. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s