Less

Jag har hållit humöret uppe i de två veckor jag haft löpförbud men nu är jag officiellt less. Less på att inte få springa och less på att vara sjuk och således inte kunna träna någonting alls. Förkylningen rullade in redan i fredags och har fortfarande inte släppt greppet. 

Hänger såklart ihop med att jag inte kunde vila på önskvärt sätt under helgen eftersom jag var på tävlingsresa med Lowas friidrottsklubb. Hade hoppats på att må bättre idag men vaknade kl 03 med hostan from hell. Var tvungen att pallra upp mig i soffan och sova sittandes för att sedan vakna med migrän och hosta.

Less. Over and out.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s