Pyramider

Simmade pyramider under gårdagens träningsgrupp. Det var ett roligt och varierande pass som gjorde mig glad. 

  • 250 uv
  • 25 ben, 50 släp, 75 5-takt, 100 ss, 75, 50, 25
  • 50 f3, 100 f2, 150 f1, 100 f2, 50 f3
  • 25 löst
  • 3 startdyk (12,5, 20, 30 m (tidtagning))
  • 75 löst
  • Startdyk 25 m max (tidtagning)
  • 200 ss

Jag är positivt överraskad av min egen utveckling inom simningen. Jag simmar inte ofta med klocka och när jag gör det så analyserar jag sällan. Nu kan jag dock se att jag har gjort framsteg. Min lugna simning går snabbare än tidigare och igår lyckades jag dessutom med konststycket att simma i olika farter och att göra det konsekvent. Jag har haft svårt att känna in skillnaden mellan de olika farterna (f1, f2 osv) men klockan visade tydlig skillnad mellan de olika farterna och det gör mig extra glad.

Fick dessutom ett hum om hur lång tid en voltvändningar tar för mig eftersom vi klockade start från pall med vändning (fötterna i) och en start med 25 m max och händerna i. Jag tror det finns en del att slipa på där.  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s