Tjuren och åsnan


Har varit sparsmakat på backfronten ett tag. Har väl känt att jag borde (med tanke på Rockman) men att inre motstånd och knackig fysisk vägt så pass tungt att jag avstått. Tog den berömda tjuren vid hornen och drog till blodsmaksbacken i Tanto i veckan. 

 
Benen var pigga under uppvärmningen och tjuren behövde varken släpa eller dra mig uppför backen. Det var teamwork rakt igenom och de åtta intervallerna upp till fotbollsplanen avklarades utan svimningsanfall och mjölksyrahysteri.

För att bevisa för tjuren att jag dessutom är envis som en åsna så avslutade jag med en bonusvända upp till hundrastgården. 

När man lekt med tjuren på lunchen får man åka hiss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s