Framtidstankar

Jag är sugen att köra ett ultralopp. Såhär dagen innan Stockholm marathon känns det helrätt att säga så. Tveksamt om jag känner likadant efter morgondagens asfaltsfest. Men det fina är att det finns en hel del ultralopp som går på stig och grusväg.

Pratade med en kille som stod i Ultravasans monter och när han frågade om jag var sugen på 45 eller 90 km så ville jag fega men valde att vara ärlig. Vill ju helst springa 90 km men skulle gärna göra det med sällskap. Om inte annat för att få sällskap upp och någon att dela upplevelsen med. Any takers? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s