Magisk semesterdag

Semestern firades in med ett fantastiskt härligt kvällshäng på Sterners veranda igår. Det var så pass trevligt att timmarna försvann i ett nafs och vi var hemma först vid kl 1.30. Lowa tyckte det var superlyxigt att få bada kl 1 på natten och jag misstänker att det blir ett sommarminne hon kommer att plocka med sig.

Vi var ett gäng lite trötta tjejer imorse men vi mötte upp Jenny och Filippa och fick nästan en hel dag med strålande väder på stranden. Det var så pass soligt att min vänstra sida nu intagit en alltför röd ton. Kommer gå fint ihop med den knasiga swimrun- och triathlonbrännan jag har på resten av kroppen.

Tiden då man ställde klockan för att vända sig i tid och bli jämnbrun är sedan länge förbi. Nu satsar jag tydligen på någon variant av lapptäcke av solbrända delar av kroppen. Classy.

Kvällen avrundades med ett magiskt swimrunpass tillsammans med Elin, Johan och Jacob. Två och en halv timme av ljumma vatten, mysiga skogsstigar och smultronproviantering. Efter sådana här upplevelser som tar en från a till b, över stock, sten och vattendrag så känner jag mig nästan lite hög. Hög på lyckokänslor som närmast kan liknas vid en förälskelse. Det är en förmån att få uppleva den här typen av äventyr och att ha vänner som känner likadant. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s