Flytt, feber och citroner

Förra veckan flyttade jag. Bort från det hus där jag tillbringat flest år av mitt liv, det hus som varit mitt hem i 11 år och det enda hem mina barn haft.

Det var omtumlande, stressigt och emotionellt. Det kändes som att livet kastade citroner på mig men istället för att göra lemonad fick jag feber. Alla planer på att packa upp och börja komma iordning fick sparas till en annan dag. 

Nu har det gått drygt en vecka och det sura har börjat bli den där uppfriskande lemonaden som bär löften om lätta sommardagar. Jag har min och barnens mysiga lägenhet som jag tror att både jag och barnen kommer att trivas i. Jag har dessutom fina vänner som hjälpt mig med diverse saker för att komma tillrätta. Det är jag tacksam för. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s