Måndag löpning, tisdag P90X2

I måndags drog jag på mig löparkläderna och sprang hem från jobbet. Mina vanliga kläder fick stanna på jobbet eftersom jag saknar löparryggsäck och jag är lite skeptisk mot att springa med ”packning”. Det är tungt nog att springa som det är.

Ca 12 km visade det sig vara mellan jobbet och vårt lilla gula hus. Det gick ok, inte dåligt, men inte heller jättebra. Jag tuffade på och unnade mig till och med två mindre gångpauser när det kändes som att bröstet skulle sprängas av ansträngning. Det bästa med löpningen hem var att jag därmed fick träningen avklarad redan under eftermiddagen.

Igår var jag rätt mör och trött. Det känns som att det ligger någon infektion eller annat skräp och tär på mig. Trots detta lyckades jag motivera mig tillräckligt för ett axel- och armpass med Mr Tony Horton och P90X2. Skönt med lite styrka, det behövs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s