Snökaos och crawlkurs

Snö och crawl hör kanske inte hemma i samma mening, men idag har Stockholm varit lamslaget av snöstorm. Polisen gick ut och sa att det var livsfarligt att ge sig ut på vägarna, föräldrar uppmanades att hämta sina barn på dagis och SL ställde in all trafik. Kaos en masse. Martin och jag bestämde ändå att vi skulle försöka ta oss till kurstillfälle fem på crawlkursen och det har nog aldrig varit så lugnt och smidigt på t-banan.

Crawlkursen hade dock rekordfå deltagare och det var inte mycket trängsel i vattnet. Denna gång var det fokus på längre sammanhållen simning, en hel del armteknik och benstyrkeövningar. Vi fick bland annat testa tempoväxlingar och det var riktigt kul. Fullt ös i 10 m, följt av lugn simning i 5 m och därefter fullt ös i 10 m till. En annan nyttig övning var att träna på att ta så få armtag som möjligt för att hitta rätt teknik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s