Inte alltid enligt plan

Näe, ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Jag spenderade stora delen av fredagen med huvudvärk och migränkänningar. Var dessutom tröttare än tröttast så myskväll med familjen satt fint. Är riktigt nöjd att jag lyckades hålla mig vaken och inte slocknade i soffan (framför en familjefilm) som jag gjorde för ett par veckor sedan.

Vi dansade till rock (request från Wilja, 4 år) och avslutade kvällen framför Svansjön (ja, baletten) på Youtube (request från Lowa, 7 år). Tvära kast här.

Gav mina trötta muskler lite kärlek i form av ett kortare yogapass på doyogawithme.com när barnen hade somnat. Körde passet Yoga for runners: pre run (fast utan running) med Fiji McAlpine. Går alldeles utmärkt att köra utan att snöra på löpskorna efteråt.

IMG_5215

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s