Bröd x 2

Stockholm har idag bjudit på fint väder. Blå himmel och sol och mina flöden på instagram och Facebook har fullkomligt fyllts av bilder på långpassande människor. Söndag brukar vara långpassdag även för mig men idag har min man varit på utbildning hela dagen så jag har hängt med girlsen. Vi var ute en sväng men det var rätt kylslaget så vi stack in och myste med varm choklad istället.

Fick även en släng av bakfeber. Jag tycker om att baka men har på senare år prioriterat ned detta intresse till förmån för annat. Men idag slog den alltså till, bakfebern. Mitt sug efter semlor har varit på topp på senare tid så jag började med att sätta en dag för släta vetebullar med kardemumma. Mmmm, mumma var ordet.

Utöver det så bestämde jag mig för att testa ett nytt matbröd, Renée Voltaires goda bröd. Misstänker att jag kommer få behålla detta bröd för mig själv eftersom barnen och maken är allmänt skeptiska till alla bröd med frön. För att inte tala om att det dessutom är russin i brödet.

IMG_5235

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s