1/30 – en introduktion till min träningsblogg 

Näst sist på bollen, men nu är jag med. Ska försöka hänga på bloggutmaningen hos uppochhoppa.se. 30 dagar med olika teman och vi kickar igång med en introduktion till bloggen.

Bloggandet startade när jag och min man fick vårt första barn och släkt och vänner ville följa den lilla parveln och vårt steg in i föräldraskapet det första året. Efter ett tag märkte jag att jag alltmer vinklade in mig på att skriva om träning och diverse utmaningar i livet och dinkelhoppare.wordpress.com fick se dagens ljus för att särskilja det privata (barnen) och mina intressen. 

I takt med min personliga resa genom småbarnsår, jobb, olika träningsformer så har man kunnat följa med på min brokiga väg här i bloggen. Det har pratats löpning, swimrun, att våga utmana sig själv och att våga tro på sin egen förmåga. Jag är en vanlig tvåbarnsmamma som tagit många kliv utanför min bekvämlighetszon och mitt motto är ”Jag kan, om jag vill”. 

  

2 reaktioner på ”1/30 – en introduktion till min träningsblogg 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s