Power to paradise 

Det händer alltför sällan att jag yogar, men när jag gör det så älskar jag det. Min främsta källa till yoga är online-yoga på doyogawithme.com. Där finns en uppsjö av gratis, proffsiga och högkvalitativa yogavideos. Det finns videos i olika svårighetsgrader, med olika fokus och olika längd. 

 
Jag har länge tyckt om Fiji McAlpines klasser men just nu är Rachel Scott min favoritlärare. Hon har roliga och utmanande klasser och igår körde jag en 59 minuter lång klass vid namn Power to paradise. Den innehöll en hel del utmanande och för mig nya positioner med en stor del balanserande på ett ben eller händer.
Jag minns när jag för några år sedan inte för mitt liv kunde förstå hur jag någonsin skulle behärska dessa enbens- och balanspositioner. Jag tycker fortfarande att de handstående positionerna är lite läskiga eftersom jag är rädd för att stå på näsan, men tänker att det är som med mycket annat. Jag behöver träna.

Det tycks dessutom vara något magiskt med yogamattan för så fort den åker fram så är Ronja där och vill vara med.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s