Väsjöbacken bonanza

Denna vecka bjöd Team Nordic Trail in till backlöpning. Startade vid Edsbergs sportfält och tog oss bort till Väsjöbacken. Denna gång så startade vi med löpstyrka i backe i form av mångsteg, skridskohopp och utfallssteg både uppför och utför. Utfallssteg utför var en ny bekantskap och de visste var de tog. Så galet jobbigt att benen skakade.

Efter denna lilla nätta uppvärmning så var det dags för backlöpning. 10 vändor upp till första liftstolparna för att där vända och gå nedför. Jag hann skramla ihop 8 vändor á 45 s innan det var dags för den avslutande stafetten. Backarna sög musten ur benen men samtidigt så kände jag mig mentalt stark under hela passet. Stretade på.

Stafetten gick ut på att springa rakt uppför för att därefter snedda över backen och slutligen ösa på utför. Det här skulle vi göra fyra gånger och även om det var slitigt uppför så var det fantastiskt härligt att springa utför. Jag älskar snabba utförslöp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s